logo

Radio Televizioni 4 Plus - pjese e Galactic Group

Degjo Radion On Line
Programi: muzike popullore


Hyrje | Rreth nesh | Kontakt | Kerko

Analizë vjetore e Qendrës Shëndetësore Divjakë

17/03/2018 02:16 Gazetar: Rudina Aliko


Analizën vjetore e hapi drejtoresha e qëndrës shëndetsore Divjakë, Besa Xhelili, e cila parashtroi të gjitha detyrat dhe prioritetet që kjo qëndër ka hasur në këtë periudhë.

Qendra shëndetësore Divjakë zhvilloi një takim për punën e bërë gjatë një viti kalendarik. Në këtë mbledhje ku merrnin pjesë përfaqësues të bluzava të bardha të bashkisë Divjakë si dhe përfaqësues të komunitetit të kësaj zone u diskutuan të gjitha pikat kyçe që kjo qendër kishte hasur gjatë këtij viti. Analizën vjetore e hapi drejtoresha e qëndrës shëndetsore Divjakë, Besa Xhelili, e cila parashtroi të gjitha detyrat dhe prioritetet që kjo qëndër ka hasur në këtë periudhë. Gjithashtu në këtë analizë dolën dhe objektivat për 2018 që qëndra shëndetsore Divjakë duhet të ketë në prioritetet e saj, për t`i ardhur në ndihmë komunitetit të kësaj zone.
Emri  
E-Mail    
Komenti  
 

Komente

Lajme te Ngjashme
Ndërhyn në përmirësimin e rrugëve 14/07/2018 09:17
Me fonde nga buxheti i saj, bashkia e Lushnjes po nderhyn per te permiresuar infrastrukturen rrugore ne disa zona rurale. Nje prej tyre eshte dhe rruga “Rinia” e Plukut, ku nuk eshte investuar prej vitesh per rruget e brendshme te ketij fshati.
Trafik i rënduar në Lushnje 14/07/2018 09:09
Policia e qarkullimit rrugor duke qenë në lartësinë e detyrës, ka ndëhyrë me profesionalizëm, në lehtësimin e qarkullimit të makinave, si me rrugët dytësore dhe me përdorimin e transportin publik, duke menjanuar perdorimin e mjeteve private.
Shalqin në fushë të hapur 09/07/2018 10:09
Zona e Imshtës e specializuar ndër vite në prodhimin e shalqinit, ku mbillet deri në 400 hektarë me këtë kulturë, goditet nga çmimet e ulta në treg.
Një segment rruge i harruar 09/07/2018 09:05
Rruga që lidh banorët e fshatit Eskaj me rrugën rurale Bubullimë-Kolonje është tjet e amortizuar. Banorët kërkojnë rokonstruksionin e saj.
Pastrohet përroi i Lunjës 03/07/2018 09:40
Ky perrua ne gjatesine prej 5.5 kilometrash nga Ura e mullenjve deri ne Karbunare te Vogel, prej vitesh ka qene harruar dhe shpesh here ka krijuar permbytje jo vetem te tokave bujqesore, por edhe te lagjeve te Karbunares.