logo

Radio Televizioni 4 Plus - pjese e Galactic Group

Degjo Radion On Line
Programi: muzike popullore


Hyrje | Rreth nesh | Kontakt | Kerko

NDARJA E CMIMEVE "HARPA"

23/12/2017 12:04 Gazetar: MIRANDA SHEHU


FASLLI HALITI FITUES I CMIMIT “HARPA”

DITËT E FUNDIT, ME RASTIN E PROMOVIMIT TË PRURJEVE ARTISTIKE NË NIVEL KOMBËTAR, NËN KUJDESIN E FONDACIONIT “HARPA” DREJTUAR NGA PRESIDENTJA ZJ,MAJLINDA RAMA”, POETI I QYTETIT TONË, Z.FASLLI HALITI VLERËSOHET ME CMIMIN ‘HARPA”.AKTIVITETI U ZHVILLUA NE QYTETIN E FIERIT.DY LIBRAT E FASLLIUT, VËLLIMI ME POEZI, TITULLUAR “PARA ARDHJES” DHE AI ME TREGIME TITULLUAR “AJTANGA” , KOPERTINAT E TË CILAVE JANË KURUAR PREJ PIKTORIT HELIDON HALITI (DJALI I AUTORIT), MORËN PIKËT MAKSIMALE NGA NJË KOMSION I PËRBËRË NGA SHKRIMTARË ME EMËR TË VENDIT SI NASHO JORGAQI ETJ.CMIMI “HARPA” ËSHTË NJË TROFE E NIVELIT KOMBËTAR ASHTU SI EDHE VET POETI FASLLI HALITI I CILI SHQUHET PËR VEPRA TË NJË CILËSIE TË LARTË ARTISTIKE KOMBËTARE.CERTIFIKATA E VLERËSIMIT ME CMIMIN “HARPA” KA KËTË PËRMBAJTJE: “POETI MË I MIRË. I JEPET Z.FASLLI HALITI ME MOTIVACION: AUTOR ME INDIVIDUALITET TË LARTË KRIJUES, I MENDIMIT DHE MESAZHEVE TË FUQISHME, ME NDIKIM TË CILËSUAR NË LETËRSINË TONË KOMBËTARE”. PRESIDENT I FONDACONIT MAJLINDA RAMA.NR.REGJISTRIT 83.FIER DT, 18/12/2017”ME KËTË RAST STAFI I RTV 4 PLUS DHE REDAKSIA E GAZETËS “NEWS PLUS” SË BASHKU ME DEGËNE LIDHJES SË SHKRIMTARËVETË LUSHNJËS I URON AUTORIT TË CMIMIT, POETIT FASLLI HALITI, JETË TË GJATË DHE SUKSESE TË MËTEJSHME NË FUSHËN E LETRAVE SHQIPE.
Emri  
E-Mail    
Komenti  
 

Komente

Lajme te Ngjashme
Ndërhyn në përmirësimin e rrugëve 14/07/2018 09:17
Me fonde nga buxheti i saj, bashkia e Lushnjes po nderhyn per te permiresuar infrastrukturen rrugore ne disa zona rurale. Nje prej tyre eshte dhe rruga “Rinia” e Plukut, ku nuk eshte investuar prej vitesh per rruget e brendshme te ketij fshati.
Trafik i rënduar në Lushnje 14/07/2018 09:09
Policia e qarkullimit rrugor duke qenë në lartësinë e detyrës, ka ndëhyrë me profesionalizëm, në lehtësimin e qarkullimit të makinave, si me rrugët dytësore dhe me përdorimin e transportin publik, duke menjanuar perdorimin e mjeteve private.
Shalqin në fushë të hapur 09/07/2018 10:09
Zona e Imshtës e specializuar ndër vite në prodhimin e shalqinit, ku mbillet deri në 400 hektarë me këtë kulturë, goditet nga çmimet e ulta në treg.
Një segment rruge i harruar 09/07/2018 09:05
Rruga që lidh banorët e fshatit Eskaj me rrugën rurale Bubullimë-Kolonje është tjet e amortizuar. Banorët kërkojnë rokonstruksionin e saj.
Pastrohet përroi i Lunjës 03/07/2018 09:40
Ky perrua ne gjatesine prej 5.5 kilometrash nga Ura e mullenjve deri ne Karbunare te Vogel, prej vitesh ka qene harruar dhe shpesh here ka krijuar permbytje jo vetem te tokave bujqesore, por edhe te lagjeve te Karbunares.