logo

Radio Televizioni 4 Plus - pjese e Galactic Group

Degjo Radion On Line
Programi: emisioni "Studentet ne shtepi"


Hyrje | Rreth nesh | Kontakt | Kerko

BASHKIA LUSHNJE

13/09/2017 01:38 Gazetar: MIRANDA SHEHU


KOSHAT NË LULISHTE MUNGOJN

Qyteti I Lushnjes ka mangësi të theksuar në ambiente publike si parqe apo lulishte, e vetmja ambient shplodhës është lulishtja në qëndër të qyetit që është një vend I mirë për moshat e treta dhe familjarë të ndyshëm që rrin dhe relaksohen aty. Por në këtë ambient mungojnë koshte plehrave duke bërë që shumë qytetarë ti hedhin në tokë mbeturinat . Qytetarët shprehn se koshat janë të domosdoshëm në këtë ambient. Problematik është e edhe mungesa e banjove publike vecanërisht për moshat e treta të cilët e kanë të domosdoshëm këto ambiente.
Emri  
E-Mail    
Komenti  
 

Komente

Lajme te Ngjashme
EKONOMI 09/10/2017 10:20
Shtrëngoni rripat! Vijnë taksat e reja të shtëpive, ja sa do paguani…
SHQIPERI -ITALI 09/10/2017 10:34
Jemi vëllezër, por jo të të njëjtit gjak!
LUSHNJE 06/10/2017 10:34
BULEVARDI “SHËTITORJA E PALMAVE” PA NDRICIM
BASHKIA LUSHNJE 06/10/2017 08:57
KASHARAJ SHKOLLA E SHKATËRRUAR
DIVJAKE 05/10/2017 02:56
NE SHK. “CERMË PROSHKË” ENDE VIJONË PROTESTAT