logo

Radio Televizioni 4 Plus - pjese e Galactic Group

Degjo Radion On Line
Programi: emisioni "Studentet ne shtepi"


Hyrje | Rreth nesh | Kontakt | Kerko

QYTETI I LUSHNJES

22/09/2017 10:01 Gazetar: MIRANDA SHEHU


MUNGOJNË TROTUARET NË LAGJEN "GAFURR MUCO"

Mungesa e investimeve në Bashkinë Lushnje është e theksuar . Në Lagjen Gafurr Muco Rruga Spiro Mosiu ,qyetarët e kësaj lagjeje e cila sic shihet edhe nga pamje e marra sapo është shtruar por nuk ka trotuare për këmbësorët , po ashtu kontinjerët e mbeturinave janë të tej mbushura dhe shëndërrohen në një burim infeksionesh.Kjo gjë iu vështirson jetën të gjithjë banorve të kësaj lagjeje. Pasi ecja e fëmijve në rrugë nuk është shumë e sigurt sepse mund të bëhet një burim aksidentesh. Kjo rrugë është ndërtuar jashtë cdo parametri teknik pasi është mjaftë e ngusht, gjithashtu mungojnë trotuaret. Banorët shprehen jashtë kamerave se jetojnë në një ambient të ndotur që nuk pastrohet dhe se ecja në rrugët e lagjes është I vështirë si për të rriturit por vecanërrisht për të moshuarit dhe fëmijët.
Emri  
E-Mail    
Komenti  
 

Komente

Lajme te Ngjashme
EKONOMI 09/10/2017 10:20
Shtrëngoni rripat! Vijnë taksat e reja të shtëpive, ja sa do paguani…
SHQIPERI -ITALI 09/10/2017 10:34
Jemi vëllezër, por jo të të njëjtit gjak!
LUSHNJE 06/10/2017 10:34
BULEVARDI “SHËTITORJA E PALMAVE” PA NDRICIM
BASHKIA LUSHNJE 06/10/2017 08:57
KASHARAJ SHKOLLA E SHKATËRRUAR
DIVJAKE 05/10/2017 02:56
NE SHK. “CERMË PROSHKË” ENDE VIJONË PROTESTAT