logo

Radio Televizioni 4 Plus - pjese e Galactic Group

Degjo Radion On Line
Programi: emisioni "Studentet ne shtepi"


Hyrje | Rreth nesh | Kontakt | Kerko

LUSHNJE

06/10/2017 10:34 Gazetar: MIRANDA SHEHU


BULEVARDI “SHËTITORJA E PALMAVE” PA NDRICIM

Bulevardi "Shëtitorja e Palmave" në Lushnje , prej kohësh ka mungesë ndriçimi në një pjesën më të madhe të tij. Kjo rrugë përbën një arterie kyçe në qytetin tonë , ku një aks i saj, lidh hyrjen e qytetit me qëndrën e tij, kjo pjesë e bulevardit ka një lëvizje të vazhdueshme të qytetarve për të shëtitur .Përbri kësaj rruge janë të vendosura disa nga bizneset më të mëdha në qytet por edhe RTV 4 Plus I vetmi stacion radio fonik në qytet. Kjo rrugë shërben dhe për banorët e shumtë të zonës, të cilët shprehen se, mungesa e ndriçimit e kufizon lëvizjen e tyre në orët e mbrëmjes dhe janë të detyruar të përdorin rrugë të tërthorta, për të shkuar tek banesat e tyre. Siç duket dhe nga pamjet , ndriçimi ka bërë që në një pjesë të madhe të kësaj, rruge të mbizotërojë errësira. Me gjithë rëndësine e kësaj rruge, duket se Bashkia Lushnje e ka lënë në harresë ndriçimin e saj.
Emri  
E-Mail    
Komenti  
 

Komente

Lajme te Ngjashme
EKONOMI 09/10/2017 10:20
Shtrëngoni rripat! Vijnë taksat e reja të shtëpive, ja sa do paguani…
SHQIPERI -ITALI 09/10/2017 10:34
Jemi vëllezër, por jo të të njëjtit gjak!
LUSHNJE 06/10/2017 10:34
BULEVARDI “SHËTITORJA E PALMAVE” PA NDRICIM
BASHKIA LUSHNJE 06/10/2017 08:57
KASHARAJ SHKOLLA E SHKATËRRUAR
DIVJAKE 05/10/2017 02:56
NE SHK. “CERMË PROSHKË” ENDE VIJONË PROTESTAT