logo

Radio Televizioni 4 Plus - pjese e Galactic Group

Degjo Radion On Line
Programi: muzike popullore


Hyrje | Rreth nesh | Kontakt | Kerko

Të rinjtë kërkojnë një qendër rinore

28/05/2018 10:28 Gazetar: Julian Kasapi


Shoqata “Mendime dhe Inisiativa të lira” ditën e enjte në ambientet e Muzeut Historik shfaqi një koncert për kauzën: Ngritjen e një qendre rinore në qytetin e Lushnjes.

Shoqata “Mendime dhe Inisiativa të lira” ditën e enjte në ambientet e Muzeut Historik shfaqi një koncert për kauzën: Ngritjen e një qendre rinore në qytetin e Lushnjes. Ky koncert është aktivitet i projektit: Te rinjte i njohin dhe dine si të kërkojnë të drejtat qytetare. Projekti është financuar nga Leviz Albania. Të punosh me të rinjtë është bukur. Qyteti ynë ka shumë talente dhe ky projekt synon sensibilizimin e shoqerise civile, por mbi te gjitha pushtetin lokal per ngritjen e nje qendre rinore. Ky është edhe qëllimi i projektit së organizatës “Mendime dhe Inisiativa të lira” kështu shprehet dr. e kësaj shoqate Ermelinda Myzeqari. Në organizimin e këtij aktiviteti u koordinuan të rinjtë e talentuar të qytetit tonë, së bashku me të rinjtë artistë të akademisë së artit, si dhe nën shoqerinë e orkestrës së harqeve Durrës , ku u krijua një atmosferë artistike dhe plot vetëbesim pëe të rinjtë e qytetit tonë.
Emri  
E-Mail    
Komenti  
 

Komente

Lajme te Ngjashme
Ndërhyn në përmirësimin e rrugëve 14/07/2018 09:17
Me fonde nga buxheti i saj, bashkia e Lushnjes po nderhyn per te permiresuar infrastrukturen rrugore ne disa zona rurale. Nje prej tyre eshte dhe rruga “Rinia” e Plukut, ku nuk eshte investuar prej vitesh per rruget e brendshme te ketij fshati.
Trafik i rënduar në Lushnje 14/07/2018 09:09
Policia e qarkullimit rrugor duke qenë në lartësinë e detyrës, ka ndëhyrë me profesionalizëm, në lehtësimin e qarkullimit të makinave, si me rrugët dytësore dhe me përdorimin e transportin publik, duke menjanuar perdorimin e mjeteve private.
Shalqin në fushë të hapur 09/07/2018 10:09
Zona e Imshtës e specializuar ndër vite në prodhimin e shalqinit, ku mbillet deri në 400 hektarë me këtë kulturë, goditet nga çmimet e ulta në treg.
Një segment rruge i harruar 09/07/2018 09:05
Rruga që lidh banorët e fshatit Eskaj me rrugën rurale Bubullimë-Kolonje është tjet e amortizuar. Banorët kërkojnë rokonstruksionin e saj.
Pastrohet përroi i Lunjës 03/07/2018 09:40
Ky perrua ne gjatesine prej 5.5 kilometrash nga Ura e mullenjve deri ne Karbunare te Vogel, prej vitesh ka qene harruar dhe shpesh here ka krijuar permbytje jo vetem te tokave bujqesore, por edhe te lagjeve te Karbunares.