logo

Radio Televizioni 4 Plus - pjese e Galactic Group

Degjo Radion On Line
Programi: muzike popullore


Hyrje | Rreth nesh | Kontakt | Kerko

FESTAT E NENTORIT

02/12/2017 08:48 Gazetar: MIRANDA SHEHU


AKTIVITET ME RASTIN E FESTAVE 28-29 NËTORIT NË SHK. JO PUBLIKE N.P .N .SEFA

Shkolla Jo Publike Nënshkruesi I Pavarsisë Nebi Sefa ka mbajtur një aktivitet me nxënsit më të talentuar me këngë, vallle, recitime,interpretime me rastin e festave të 28- 29 Nëntorit që këtë vitë përkojnë më 105 vjetorin e Pavarsisë dhe 73 Vjetorin e Clirimit nga forcat Nazi -Fashiste . Ky aktivitet u mbajt në ambientet e shkollës ku fëmijë , familjarë dhe stafi petagogjik shijuan interpretimet .Kjo shkoll është një nga të vetmet në rrethin e Lushnjes që cdo vitë nxjerr nxënës të shkëlqyer. Aktivitet I mbajtë nën kujdesin e Presidentes së Shkollës Enkeleda Kociu si edhe Drejtorit të saj z Nebi Sharka, po ashtu edhe me përkushtimin e stafit petagogjik të kësaj shkolle që I përgatititën materialet ,dhe nxënsve që I interpretuan plot passion.
Emri  
E-Mail    
Komenti  
 

Komente

Lajme te Ngjashme
Ndërhyn në përmirësimin e rrugëve 14/07/2018 09:17
Me fonde nga buxheti i saj, bashkia e Lushnjes po nderhyn per te permiresuar infrastrukturen rrugore ne disa zona rurale. Nje prej tyre eshte dhe rruga “Rinia” e Plukut, ku nuk eshte investuar prej vitesh per rruget e brendshme te ketij fshati.
Trafik i rënduar në Lushnje 14/07/2018 09:09
Policia e qarkullimit rrugor duke qenë në lartësinë e detyrës, ka ndëhyrë me profesionalizëm, në lehtësimin e qarkullimit të makinave, si me rrugët dytësore dhe me përdorimin e transportin publik, duke menjanuar perdorimin e mjeteve private.
Shalqin në fushë të hapur 09/07/2018 10:09
Zona e Imshtës e specializuar ndër vite në prodhimin e shalqinit, ku mbillet deri në 400 hektarë me këtë kulturë, goditet nga çmimet e ulta në treg.
Një segment rruge i harruar 09/07/2018 09:05
Rruga që lidh banorët e fshatit Eskaj me rrugën rurale Bubullimë-Kolonje është tjet e amortizuar. Banorët kërkojnë rokonstruksionin e saj.
Pastrohet përroi i Lunjës 03/07/2018 09:40
Ky perrua ne gjatesine prej 5.5 kilometrash nga Ura e mullenjve deri ne Karbunare te Vogel, prej vitesh ka qene harruar dhe shpesh here ka krijuar permbytje jo vetem te tokave bujqesore, por edhe te lagjeve te Karbunares.