logo

Radio Televizioni 4 Plus - pjese e Galactic Group

Degjo Radion On Line
Programi: muzike popullore


Hyrje | Rreth nesh | Kontakt | Kerko

Pastrim mbetjesh dhe kullat e vrojtimit

05/06/2018 10:08 Gazetar: JULIAN DERVISHI


Edhe pse nuk ka nisur zyrtarisht sezoni turistik në plazhin e Divjakës dhe në Parkun Kombëtar të Divjakës, fluksi i qytetarëve lushnjarë por edhe më gjerë këtë fundjavë ka qënë tepër i lartë.

Plazhi i divjakës është destinacioni më i bukur turistik i zonës për pushimet verore. Edhe pse nuk ka nisur zyrtarisht sezoni turistik në plazhin e Divjakës dhe në Parkun Kombëtar të Divjakës, fluksi i qytetarëve lushnjarë por edhe më gjerë këtë fundjavë ka qënë tepër i lartë. Ndërmarrja e pastrimit të plazhit vijon punën me mbetjet nga deti, sikurse është nisur dhe ndërtimi i kullës së vrojtimit të rojeve të plazhit. Bizneset ambulante që ofrojnë shërbime sociale janë ngritur me shpejtësi në të gjithë vijën e plazhit duke ofruar për pushuesit ambjente të pastra dhe komode. Edhe pse temperaturat e ujit janë relativisht të ulëta nuk kanë munguar të freskohen në det dhjetëra pushues ku më të gëzuarit janë fëmijët e vegjël.
Emri  
E-Mail    
Komenti  
 

Komente

Lajme te Ngjashme
Ndërhyn në përmirësimin e rrugëve 14/07/2018 09:17
Me fonde nga buxheti i saj, bashkia e Lushnjes po nderhyn per te permiresuar infrastrukturen rrugore ne disa zona rurale. Nje prej tyre eshte dhe rruga “Rinia” e Plukut, ku nuk eshte investuar prej vitesh per rruget e brendshme te ketij fshati.
Trafik i rënduar në Lushnje 14/07/2018 09:09
Policia e qarkullimit rrugor duke qenë në lartësinë e detyrës, ka ndëhyrë me profesionalizëm, në lehtësimin e qarkullimit të makinave, si me rrugët dytësore dhe me përdorimin e transportin publik, duke menjanuar perdorimin e mjeteve private.
Shalqin në fushë të hapur 09/07/2018 10:09
Zona e Imshtës e specializuar ndër vite në prodhimin e shalqinit, ku mbillet deri në 400 hektarë me këtë kulturë, goditet nga çmimet e ulta në treg.
Një segment rruge i harruar 09/07/2018 09:05
Rruga që lidh banorët e fshatit Eskaj me rrugën rurale Bubullimë-Kolonje është tjet e amortizuar. Banorët kërkojnë rokonstruksionin e saj.
Pastrohet përroi i Lunjës 03/07/2018 09:40
Ky perrua ne gjatesine prej 5.5 kilometrash nga Ura e mullenjve deri ne Karbunare te Vogel, prej vitesh ka qene harruar dhe shpesh here ka krijuar permbytje jo vetem te tokave bujqesore, por edhe te lagjeve te Karbunares.