logo

Radio Televizioni 4 Plus - pjese e Galactic Group

Degjo Radion On Line
Programi: muzike popullore


Hyrje | Rreth nesh | Kontakt | Kerko

KRUTJE LUSHNJE

25/11/2017 08:34 Gazetar: MIRANDA SHEHU


QËNDRA SHËNDETËSORE NË KRUTJE E SHKATËRRUAR

Mungesa e investimeve është ngritur shpesh si shqetësim në të gjitha kronikat që ne transmetojm në fshatin Krutje banoët janë ankuar për qëndrën shëndetësorë e cila është jashtë cdo kushti ,kjo zonë është një nga zonat me popullsinë më të madhe si Njësi Adminstarativë në Bashkin Lushnje dhe si e tillë ka një numër të larë pacentësh të cilët e kanë të domosdoshme të marrin shërbimet e tyre pranë kësaj qëndre. Banorët për mikrifonin tonë shprehen se kanë kërkuar rikonstruksionin saj por askush nuk ka ndërhyrë. Kjo qëndër është e mbuluar nga myku dhe tavani I saj pikon duke e vështirsuar edhe më tej punën e stafit mjeksor për t’ iu ardhur në ndihimë pacentëve. Është e vështirë të bësh një vizitë në një ambient të tillë duke iu rrezikuar jetën pacientëve.
Emri  
E-Mail    
Komenti  
 

Komente

Lajme te Ngjashme
Ndërhyn në përmirësimin e rrugëve 14/07/2018 09:17
Me fonde nga buxheti i saj, bashkia e Lushnjes po nderhyn per te permiresuar infrastrukturen rrugore ne disa zona rurale. Nje prej tyre eshte dhe rruga “Rinia” e Plukut, ku nuk eshte investuar prej vitesh per rruget e brendshme te ketij fshati.
Trafik i rënduar në Lushnje 14/07/2018 09:09
Policia e qarkullimit rrugor duke qenë në lartësinë e detyrës, ka ndëhyrë me profesionalizëm, në lehtësimin e qarkullimit të makinave, si me rrugët dytësore dhe me përdorimin e transportin publik, duke menjanuar perdorimin e mjeteve private.
Shalqin në fushë të hapur 09/07/2018 10:09
Zona e Imshtës e specializuar ndër vite në prodhimin e shalqinit, ku mbillet deri në 400 hektarë me këtë kulturë, goditet nga çmimet e ulta në treg.
Një segment rruge i harruar 09/07/2018 09:05
Rruga që lidh banorët e fshatit Eskaj me rrugën rurale Bubullimë-Kolonje është tjet e amortizuar. Banorët kërkojnë rokonstruksionin e saj.
Pastrohet përroi i Lunjës 03/07/2018 09:40
Ky perrua ne gjatesine prej 5.5 kilometrash nga Ura e mullenjve deri ne Karbunare te Vogel, prej vitesh ka qene harruar dhe shpesh here ka krijuar permbytje jo vetem te tokave bujqesore, por edhe te lagjeve te Karbunares.