logo

Radio Televizioni 4 Plus - pjese e Galactic Group

Degjo Radion On Line
Programi: emisioni "Studentet ne shtepi"


Hyrje | Rreth nesh | Kontakt | Kerko

FSHATI SOPËZ

26/09/2017 10:56 Gazetar: MIRANDA SHEHU


MARRJA ME SHPEZË ZGJEDHJE PËR FERMERËT

Banorët e fshatit Sopëz Njësia Administrative Gradisht banorët shprehen se tashmë kanë patur vështirësi me shitjen e produkteve bujqësore, kjo ka bërë që ata të gjejnë mënyra të tjera për tu ushqyer dhe kanë nisur të merren me shpezët si një alternative të mirë për të fituar të ardhura ,për famijljen e tyre . Fermerët shprehen se fitmet janë më të mira.
Emri  
E-Mail    
Komenti  
 

Komente

Lajme te Ngjashme
EKONOMI 09/10/2017 10:20
Shtrëngoni rripat! Vijnë taksat e reja të shtëpive, ja sa do paguani…
SHQIPERI -ITALI 09/10/2017 10:34
Jemi vëllezër, por jo të të njëjtit gjak!
LUSHNJE 06/10/2017 10:34
BULEVARDI “SHËTITORJA E PALMAVE” PA NDRICIM
BASHKIA LUSHNJE 06/10/2017 08:57
KASHARAJ SHKOLLA E SHKATËRRUAR
DIVJAKE 05/10/2017 02:56
NE SHK. “CERMË PROSHKË” ENDE VIJONË PROTESTAT