logo

Radio Televizioni 4 Plus - pjese e Galactic Group

Degjo Radion On Line
Programi: muzike popullore


Hyrje | Rreth nesh | Kontakt | Kerko

LUSHNJE

06/11/2017 08:59 Gazetar: MIRANDA SHEHU


VOTIM I DREJTORVE TË RINJ TË SHKOLLAVE

U mbajt votimi për të gjithë drejtorët dhe nëndrejtorët e shkollave , në cdo formularë të mbërritur në cdo shkollë mësuesit do të japin flersim për performacën e drejtorit të shkollës , vlersimi është I shkallës dobët ,mjaftueshëm,mirë dhe shumë mirë .në bazë të këtyre vlersimeve DAR dhe minstria do të vendos nëse drejtuesi do të qëndrojnë më në atë post ose jo . ky process ishte I ngjashëm me një proces votimi, mësuesit do të vlerësojnë punën e drejtorit të shkollës. me një flet standarde sipas urdhrit të ministres Nikolla, e plotësojnë atë në një vend të fshehtë dhe më pas fleta e vlerësimit hidhet në kuti.Është hera e parë që Ministria e Arsimit vendos këtë standard vlerësimi për drejtorët e shkollës. Për pjesën më të madhe të mësuesve ky hap është i rëndësishëm pasi vjen si matje e punës së tyre.në lushnje në ambientet e gjimnazit 18 tetori u mabjtë procesi I votimit për 15 shkolla .
Emri  
E-Mail    
Komenti  
 

Komente

Lajme te Ngjashme
Ndërhyn në përmirësimin e rrugëve 14/07/2018 09:17
Me fonde nga buxheti i saj, bashkia e Lushnjes po nderhyn per te permiresuar infrastrukturen rrugore ne disa zona rurale. Nje prej tyre eshte dhe rruga “Rinia” e Plukut, ku nuk eshte investuar prej vitesh per rruget e brendshme te ketij fshati.
Trafik i rënduar në Lushnje 14/07/2018 09:09
Policia e qarkullimit rrugor duke qenë në lartësinë e detyrës, ka ndëhyrë me profesionalizëm, në lehtësimin e qarkullimit të makinave, si me rrugët dytësore dhe me përdorimin e transportin publik, duke menjanuar perdorimin e mjeteve private.
Shalqin në fushë të hapur 09/07/2018 10:09
Zona e Imshtës e specializuar ndër vite në prodhimin e shalqinit, ku mbillet deri në 400 hektarë me këtë kulturë, goditet nga çmimet e ulta në treg.
Një segment rruge i harruar 09/07/2018 09:05
Rruga që lidh banorët e fshatit Eskaj me rrugën rurale Bubullimë-Kolonje është tjet e amortizuar. Banorët kërkojnë rokonstruksionin e saj.
Pastrohet përroi i Lunjës 03/07/2018 09:40
Ky perrua ne gjatesine prej 5.5 kilometrash nga Ura e mullenjve deri ne Karbunare te Vogel, prej vitesh ka qene harruar dhe shpesh here ka krijuar permbytje jo vetem te tokave bujqesore, por edhe te lagjeve te Karbunares.