logo

Radio Televizioni 4 Plus - pjese e Galactic Group

Degjo Radion On Line
Programi: muzike popullore


Hyrje | Rreth nesh | Kontakt | Kerko

Festa e Abetares tek "Nënshkruesi i Pavarësisë"

18/05/2018 10:11 Gazetar: Julian Kasapi


Nxënësit e klasës së parë të shkollës jopublike 'Nënshkruesi i Pavarësisë Nebi Sefa' e kthyen përfundimin e Abetares, në festë të gëzueshme, me kërcime e këngë në prani të prindërve dhe të afërmve të tyre.

Nxënësit e klasës së parë të shkollës jopublike 'Nënshkruesi i Pavarësisë Nebi Sefa' e kthyen përfundimin e Abetares, në festë të gëzueshme, me kërcime e këngë në prani të prindërve dhe të afërmve të tyre. Programi kulmoi me tortën surprizë. Vogëlushët, që nisën shtatorin e shkuar: rrugën e gjatë të dijes, duke dhënë provën se janë të denjë të mbajnë lart emrin e shkollës jopublike 'Nënshkruesi i Pavarësisë Nebi Sefa', sikurse kanë bërë dhe nxënës të tjerë të shkollës nëpër olimpiada dhe konkurse kombëtare e ndërkombëtare, bëë një paraqitje dinjitoze, ku të gjithë i gëzoheshin rritjes së tyre të shëndetshme. Një shkollë që ua bën të bukur ditën fëmijëve, fal stafit pedagogjik dhe dretuesëve të saj, përgatit gjenerata konkuruese në kë botë plot sfida.
Emri  
E-Mail    
Komenti  
 

Komente

Lajme te Ngjashme
Ndërhyn në përmirësimin e rrugëve 14/07/2018 09:17
Me fonde nga buxheti i saj, bashkia e Lushnjes po nderhyn per te permiresuar infrastrukturen rrugore ne disa zona rurale. Nje prej tyre eshte dhe rruga “Rinia” e Plukut, ku nuk eshte investuar prej vitesh per rruget e brendshme te ketij fshati.
Trafik i rënduar në Lushnje 14/07/2018 09:09
Policia e qarkullimit rrugor duke qenë në lartësinë e detyrës, ka ndëhyrë me profesionalizëm, në lehtësimin e qarkullimit të makinave, si me rrugët dytësore dhe me përdorimin e transportin publik, duke menjanuar perdorimin e mjeteve private.
Shalqin në fushë të hapur 09/07/2018 10:09
Zona e Imshtës e specializuar ndër vite në prodhimin e shalqinit, ku mbillet deri në 400 hektarë me këtë kulturë, goditet nga çmimet e ulta në treg.
Një segment rruge i harruar 09/07/2018 09:05
Rruga që lidh banorët e fshatit Eskaj me rrugën rurale Bubullimë-Kolonje është tjet e amortizuar. Banorët kërkojnë rokonstruksionin e saj.
Pastrohet përroi i Lunjës 03/07/2018 09:40
Ky perrua ne gjatesine prej 5.5 kilometrash nga Ura e mullenjve deri ne Karbunare te Vogel, prej vitesh ka qene harruar dhe shpesh here ka krijuar permbytje jo vetem te tokave bujqesore, por edhe te lagjeve te Karbunares.