logo

Radio Televizioni 4 Plus - pjese e Galactic Group

CMIMET E FRUTA- PERIMEVE

01/07/2017 12:13 Gazetar: MIRANDA SHEHU


TREGU LUSHNJE

Cmimet e fruta perimeve nuk kanë pësura rritje që nga java e kaluar, kjo për faktin se shumica e produkteve janë prodhime vëndase. Tregëtaret shrehen se ka një rënie të konsiderueshme në produkte si shalqiri dhe bostani kjo për faktin se sasia e tyre është rritur ndjeshëm e ardhjen e të nxehetit. Perimet Ptatja 30 lekë \kg, Qepa 30 lekë \kg, Lakra e bardhë 30- 20 lekë\kg, Lakra e kuqe 20- 30 lekë\ kg, Kungulli 40 lekë\kg, Speci 80 lekë\kg, Domatja 60-50lekë\kg, Palltexhani 60 lekë\kg, Kastraveci 50 lekë \kg, Sallata jeshile 150 lekë\kg. Frutat: Molla 80 lekë \ kg, Portokalli 180 lekë\kg, Limoni 250 lekë\ kg, Nektarina 60 lekë\kg, Pjeshka 60 lekë\kg, Kumbulla 40 lekë\kg, Shalqiri 30-20 lekë\kg, Bostani 30-20 lekë\kg.
Emri  
E-Mail    
Komenti  
 

Komente

Lajme te Ngjashme
EKONOMI 09/10/2017 10:20
Shtrëngoni rripat! Vijnë taksat e reja të shtëpive, ja sa do paguani…
SHQIPERI -ITALI 09/10/2017 10:34
Jemi vëllezër, por jo të të njëjtit gjak!
LUSHNJE 06/10/2017 10:34
BULEVARDI “SHËTITORJA E PALMAVE” PA NDRICIM
BASHKIA LUSHNJE 06/10/2017 08:57
KASHARAJ SHKOLLA E SHKATËRRUAR
DIVJAKE 05/10/2017 02:56
NE SHK. “CERMË PROSHKË” ENDE VIJONË PROTESTAT