logo

Radio Televizioni 4 Plus - pjese e Galactic Group

Degjo Radion On Line
Programi: muzike popullore


Hyrje | Rreth nesh | Kontakt | Kerko

Provimi kombëtar i gjuhës së huaj

11/06/2018 11:31 Gazetar: Julian Kasapi


Nxënësit e klasave të 9 të arsimit parauniversitar janë testuar sot në lëndën e gjuhës së huaj. Në Lushnje kanë qënë gjithsej 11 pika ku janë zhvilluar provimet e gjuhës së huaj, Bashkia Lushnje dhe Divjakë, me 1480 nxënës të klasave të nënta.

Në të gjithë vendin u zhvilluan provimi i parë i minimaturës. Nxënësit e klasave të 9 të arsimit parauniversitar janë testuar sot në lëndën e gjuhës së huaj. Në Lushnje kanë qënë gjithsej 11 pika ku janë zhvilluar provimet e gjuhës së huaj, Bashkia Lushnje dhe Divjakë, me 1480 nxënës të klasave të nënta. Pasi nxënësit u kontrolluan me mjete identifikimi dhe një stilolaps për të shkruar, në orën 10 u hapën tezat. Provimet kombëtare filluan në orën 10:00 dhe zgjatën deri më 2 orë e 30 minuta. Nxënësit me aftësi të kufizuara do t`i zhvillojnë provimet kombëtare në përshtatje me veçoritë e tyre.
Emri  
E-Mail    
Komenti  
 

Komente

Lajme te Ngjashme
Ndërhyn në përmirësimin e rrugëve 14/07/2018 09:17
Me fonde nga buxheti i saj, bashkia e Lushnjes po nderhyn per te permiresuar infrastrukturen rrugore ne disa zona rurale. Nje prej tyre eshte dhe rruga “Rinia” e Plukut, ku nuk eshte investuar prej vitesh per rruget e brendshme te ketij fshati.
Trafik i rënduar në Lushnje 14/07/2018 09:09
Policia e qarkullimit rrugor duke qenë në lartësinë e detyrës, ka ndëhyrë me profesionalizëm, në lehtësimin e qarkullimit të makinave, si me rrugët dytësore dhe me përdorimin e transportin publik, duke menjanuar perdorimin e mjeteve private.
Shalqin në fushë të hapur 09/07/2018 10:09
Zona e Imshtës e specializuar ndër vite në prodhimin e shalqinit, ku mbillet deri në 400 hektarë me këtë kulturë, goditet nga çmimet e ulta në treg.
Një segment rruge i harruar 09/07/2018 09:05
Rruga që lidh banorët e fshatit Eskaj me rrugën rurale Bubullimë-Kolonje është tjet e amortizuar. Banorët kërkojnë rokonstruksionin e saj.
Pastrohet përroi i Lunjës 03/07/2018 09:40
Ky perrua ne gjatesine prej 5.5 kilometrash nga Ura e mullenjve deri ne Karbunare te Vogel, prej vitesh ka qene harruar dhe shpesh here ka krijuar permbytje jo vetem te tokave bujqesore, por edhe te lagjeve te Karbunares.