logo

Radio Televizioni 4 Plus - pjese e Galactic Group

Degjo Radion On Line
Programi: muzike popullore


Hyrje | Rreth nesh | Kontakt | Kerko

Dëgjesë publike për rritjen e çmimit të ujit.

24/05/2018 12:49 Gazetar: J


Ndermarrja e ujesjelles kanalizimeve sh.a Lushnje ka kerkuar sot ne nje mbledhje rritjen e çmimit te ujit per njesi.

Ndermarrja e ujesjelles kanalizimeve sh.a Lushnje ka kerkuar sot ne nje mbledhje rritjen e çmimit te ujit per njesi. Kjo kerkese vjen ne nje dite kur qyteti i Lushnjes dhe gjithe rrethinat kane te pakten dy tre dite qe nuk furnizohen me uje per shkak te nje defekti. Kerkesa u be ne nje degjese publike ku merrnin pjese drejtues te njesive vendore te perfshira nen administimin e bashkise se madhe te Lushnjes. Ujesjellesi mbulon nje hapesire te madhe gjeografike e demografike me rreth 140 mije banore te shtrira ne 270 kilometra katrore. Drejtori teknik i ujesjellesit i kerkon ndjese qytetareve per mungesen e ujit keto dite per shkak te nje defekti. Reforma e ujit e shpallur nga qeveria shqiptare duhet te zbatohet pike per pike ne terren duke mos lejuar abuzimet ne rrjetin e ujesjellesit, ku disa paguajne e disa pasurohen.
Emri  
E-Mail    
Komenti  
 

Komente

Lajme te Ngjashme
Ndërhyn në përmirësimin e rrugëve 14/07/2018 09:17
Me fonde nga buxheti i saj, bashkia e Lushnjes po nderhyn per te permiresuar infrastrukturen rrugore ne disa zona rurale. Nje prej tyre eshte dhe rruga “Rinia” e Plukut, ku nuk eshte investuar prej vitesh per rruget e brendshme te ketij fshati.
Trafik i rënduar në Lushnje 14/07/2018 09:09
Policia e qarkullimit rrugor duke qenë në lartësinë e detyrës, ka ndëhyrë me profesionalizëm, në lehtësimin e qarkullimit të makinave, si me rrugët dytësore dhe me përdorimin e transportin publik, duke menjanuar perdorimin e mjeteve private.
Shalqin në fushë të hapur 09/07/2018 10:09
Zona e Imshtës e specializuar ndër vite në prodhimin e shalqinit, ku mbillet deri në 400 hektarë me këtë kulturë, goditet nga çmimet e ulta në treg.
Një segment rruge i harruar 09/07/2018 09:05
Rruga që lidh banorët e fshatit Eskaj me rrugën rurale Bubullimë-Kolonje është tjet e amortizuar. Banorët kërkojnë rokonstruksionin e saj.
Pastrohet përroi i Lunjës 03/07/2018 09:40
Ky perrua ne gjatesine prej 5.5 kilometrash nga Ura e mullenjve deri ne Karbunare te Vogel, prej vitesh ka qene harruar dhe shpesh here ka krijuar permbytje jo vetem te tokave bujqesore, por edhe te lagjeve te Karbunares.