logo

Radio Televizioni 4 Plus - pjese e Galactic Group

Degjo Radion On Line
Programi: muzike popullore


Hyrje | Rreth nesh | Kontakt | Kerko

ANSAMBLI FOLKLORIK “VACE ZELA” FIRSHEGAN

28/11/2017 01:22 Gazetar: MIRANDA SHEHU


KËNGË DHE VALLE PËR 28 NËNTOR NGA "ANSAMBLI VACE ZELA"

Atmosfera e festave në qytet është e vakët, dhe mungojn organizimet për të përkujtuar këtë 105 -vjetor të shpalljes së pavarsisë. “Ansambli Folklorik Burimor Vace Zela Fiershegan” është nga të vetmit që në këtë 28 nëntor kanë dhuruar një spektakël, me këngë dhe valle myzeqare për të tërhequr edhe publikun e gjër I cili e ndoqi me kërshëri dhe kuriozitet, këtë minispektakël. Drejtori I “Ansamblit Folklorik Vace Zela” z. Maksim Kulla prononcohet për mikrofonin tonë se të tilla aktivitete janë të domosdoshme për të gjallëruar jetën artistike në qytet. Të tilla aktivitete japin gjallëri qytetit dhe përcjellin një atmosfer festive e cila mungon shumë.
Emri  
E-Mail    
Komenti  
 

Komente

Lajme te Ngjashme
Ndërhyn në përmirësimin e rrugëve 14/07/2018 09:17
Me fonde nga buxheti i saj, bashkia e Lushnjes po nderhyn per te permiresuar infrastrukturen rrugore ne disa zona rurale. Nje prej tyre eshte dhe rruga “Rinia” e Plukut, ku nuk eshte investuar prej vitesh per rruget e brendshme te ketij fshati.
Trafik i rënduar në Lushnje 14/07/2018 09:09
Policia e qarkullimit rrugor duke qenë në lartësinë e detyrës, ka ndëhyrë me profesionalizëm, në lehtësimin e qarkullimit të makinave, si me rrugët dytësore dhe me përdorimin e transportin publik, duke menjanuar perdorimin e mjeteve private.
Shalqin në fushë të hapur 09/07/2018 10:09
Zona e Imshtës e specializuar ndër vite në prodhimin e shalqinit, ku mbillet deri në 400 hektarë me këtë kulturë, goditet nga çmimet e ulta në treg.
Një segment rruge i harruar 09/07/2018 09:05
Rruga që lidh banorët e fshatit Eskaj me rrugën rurale Bubullimë-Kolonje është tjet e amortizuar. Banorët kërkojnë rokonstruksionin e saj.
Pastrohet përroi i Lunjës 03/07/2018 09:40
Ky perrua ne gjatesine prej 5.5 kilometrash nga Ura e mullenjve deri ne Karbunare te Vogel, prej vitesh ka qene harruar dhe shpesh here ka krijuar permbytje jo vetem te tokave bujqesore, por edhe te lagjeve te Karbunares.