logo

Radio Televizioni 4 Plus - pjese e Galactic Group

Degjo Radion On Line
Programi: emisioni "Studentet ne shtepi"


Hyrje | Rreth nesh | Kontakt | Kerko

KANALET KULLUESE NË BASHKINË LUSHNJE

27/09/2017 12:13 Gazetar: MIRANDA SHEHU


KANALI KULLUES NË RRAPËZ I PAPASTRUAR

Këtë vit qeveria miratoi një buxhet të posacem për të pastruar kanalet kulluese dhe vaditëse, duke iu ardhur në ndihimë fermerve.Por në Bashkin Lushnje problematikat janë të mëdha, në fshatin Rrapëz Njësia Administartive Kolonjë banorët ngenë shqetësimi e tyre në lidhje me kanalin kryesor kullues, I cili është I pa pastruar prej vitesh. Në këtë kanal hidhen ujrat e zeza të gjithë fshatit. Sic shihet edhe nga pamjet e marra nga kamera “Tv 4 plus” sitauata është shqetësuese . Në stinën e dimrit kur reshjet janë edhe më të denduar ky kanal del në sipërfaqe duke iu përmbytur këta banorë. Kërkohet një ndërhyrje e menjërhershme e Bordit të Kullimit në Bashkin Lushnje.
Emri  
E-Mail    
Komenti  
 

Komente

Lajme te Ngjashme
EKONOMI 09/10/2017 10:20
Shtrëngoni rripat! Vijnë taksat e reja të shtëpive, ja sa do paguani…
SHQIPERI -ITALI 09/10/2017 10:34
Jemi vëllezër, por jo të të njëjtit gjak!
LUSHNJE 06/10/2017 10:34
BULEVARDI “SHËTITORJA E PALMAVE” PA NDRICIM
BASHKIA LUSHNJE 06/10/2017 08:57
KASHARAJ SHKOLLA E SHKATËRRUAR
DIVJAKE 05/10/2017 02:56
NE SHK. “CERMË PROSHKË” ENDE VIJONË PROTESTAT