logo

Radio Televizioni 4 Plus - pjese e Galactic Group

BASHKIA LUSHNJE

03/10/2017 08:13 Gazetar: MIRANDA SHEHU


FSHATI "KASHARAJ" PA NDICIM DHE KONTINJER

Tashmë të flasësh në cdo kronik se nuk ka Inivestime duket se është bërë e përhershme dhe nuk I bën më përshtypje askujt nga pushteti vendor se të tilla situate janë bërë të pranueshme nga të gjithë. Në një tjetër fshat pranë Bashkisë Lushnjë vetëm 3 km larg në Kasharaj ku banorët paguajnë taksa për pastrim, dhe pastrim nuk ka pasi as kontinjerët nuk ekzitojnë, ku paguhet taks ndricimi publikë po ndricim sërisht nuk ka, e ku Bashkisë nuk I dridhet qerpiku t’iu kerkojnë llogari se po nuk I paguan nuk I jep as një certifikat një Njësin Administrative . Banorët vetë shprehen se edhe pse në raste votimesh vijë dhe kërkojë mbështetje për vota, pastaj asnjë investim nuk kryhet.Le të shresojmë se ndonjë ditë dikush do të na dëgjojë dhe do mundohet të bëj minimumin e punës për të cilën edhe paguhet me taksat e qytetarve .
Emri  
E-Mail    
Komenti  
 

Komente

Lajme te Ngjashme
EKONOMI 09/10/2017 10:20
Shtrëngoni rripat! Vijnë taksat e reja të shtëpive, ja sa do paguani…
SHQIPERI -ITALI 09/10/2017 10:34
Jemi vëllezër, por jo të të njëjtit gjak!
LUSHNJE 06/10/2017 10:34
BULEVARDI “SHËTITORJA E PALMAVE” PA NDRICIM
BASHKIA LUSHNJE 06/10/2017 08:57
KASHARAJ SHKOLLA E SHKATËRRUAR
DIVJAKE 05/10/2017 02:56
NE SHK. “CERMË PROSHKË” ENDE VIJONË PROTESTAT