logo

Radio Televizioni 4 Plus - pjese e Galactic Group

Degjo Radion On Line
Programi: muzike popullore


Hyrje | Rreth nesh | Kontakt | Kerko

Mijera besimtare myslimane festuan Fiter Bajrami.

16/06/2018 11:08 Gazetar: Julian Kasapi


Faljen e mengjesit e drejtoi imami Hysen Çela, ndersa fjalen e rastit e mbajti myftiu i Lushnjes zoti Gramos Blliku

Qindra e mijera besimtare myslimane festuan Fiter Bajramit. Per kete qellim myftinia e Lushnjes organizoi faljen e Namazit te Fiter Bajramit ne sheshin kryesor te qytetit, ku moren pjese qindra besimtare e besimtare. Faljen e mengjesit e drejtoi imami Hysen Çela, ndersa fjalen e rastit e mbajti myftiu i Lushnjes zotiGramos Blliku, i cili i kerkoi me shume vellazeri dhe paqe mes besimtareve dhe shpirt human per te ndihmuar te varferit dhe ata qe kane nevoje, ndersa uroi dhe besmitaret qe mbajten nje muaj ramazan.
Emri  
E-Mail    
Komenti  
 

Komente

Lajme te Ngjashme
Ndërhyn në përmirësimin e rrugëve 14/07/2018 09:17
Me fonde nga buxheti i saj, bashkia e Lushnjes po nderhyn per te permiresuar infrastrukturen rrugore ne disa zona rurale. Nje prej tyre eshte dhe rruga “Rinia” e Plukut, ku nuk eshte investuar prej vitesh per rruget e brendshme te ketij fshati.
Trafik i rënduar në Lushnje 14/07/2018 09:09
Policia e qarkullimit rrugor duke qenë në lartësinë e detyrës, ka ndëhyrë me profesionalizëm, në lehtësimin e qarkullimit të makinave, si me rrugët dytësore dhe me përdorimin e transportin publik, duke menjanuar perdorimin e mjeteve private.
Shalqin në fushë të hapur 09/07/2018 10:09
Zona e Imshtës e specializuar ndër vite në prodhimin e shalqinit, ku mbillet deri në 400 hektarë me këtë kulturë, goditet nga çmimet e ulta në treg.
Një segment rruge i harruar 09/07/2018 09:05
Rruga që lidh banorët e fshatit Eskaj me rrugën rurale Bubullimë-Kolonje është tjet e amortizuar. Banorët kërkojnë rokonstruksionin e saj.
Pastrohet përroi i Lunjës 03/07/2018 09:40
Ky perrua ne gjatesine prej 5.5 kilometrash nga Ura e mullenjve deri ne Karbunare te Vogel, prej vitesh ka qene harruar dhe shpesh here ka krijuar permbytje jo vetem te tokave bujqesore, por edhe te lagjeve te Karbunares.