logo

Radio Televizioni 4 Plus - pjese e Galactic Group

Degjo Radion On Line
Programi: emisioni "Studentet ne shtepi"


Hyrje | Rreth nesh | Kontakt | Kerko

LUSHNJE

24/06/2017 01:02 Gazetar: Miranda Shehu


CMIMET E FRUTA –PERIMEVE

Këtë javë konstatohen ndryshime pozitive për sa i përket çmimeve të tregut të fruta-perimeve në Lushnje. Shumë nga produktet kanë pësuar ulje gjatë kësaj jave e pjesa tjetër e produkteve kanë mbetur të pandryshuara për sa i përket çmimit.Ulja më e ndjeshme konstatohet në produkte si domatja, patëllxhani dhe luleshtrydhet por ulja pasohet edhe nga produkte të tjera si hudhra, kungulli, brokoli, speci jeshil, bizele e të tjera. Patatja 30 leke ,Qepa, 30 leke ,Kastraveci 40 leke, Domatja 40 leke, Shalqiri 20 leke ,Bostani 30 leke, Molla 180 leke importi, Dardha 80 leke , Kajsia 80 leke, Nektarina , 80 leke , Fiku 60 leke. Produkete shumica janë të stinës dhe me cmime të leverdishëm .
Emri  
E-Mail    
Komenti  
 

Komente

Lajme te Ngjashme
EKONOMI 09/10/2017 10:20
Shtrëngoni rripat! Vijnë taksat e reja të shtëpive, ja sa do paguani…
SHQIPERI -ITALI 09/10/2017 10:34
Jemi vëllezër, por jo të të njëjtit gjak!
LUSHNJE 06/10/2017 10:34
BULEVARDI “SHËTITORJA E PALMAVE” PA NDRICIM
BASHKIA LUSHNJE 06/10/2017 08:57
KASHARAJ SHKOLLA E SHKATËRRUAR
DIVJAKE 05/10/2017 02:56
NE SHK. “CERMË PROSHKË” ENDE VIJONË PROTESTAT