logo

Radio Televizioni 4 Plus - pjese e Galactic Group

Lajmi Kryesor

Ambasadori austriak vizitë në Bashkinë e Lushnjes.

16/04/2018 12:25

(David definitely how doesn't a horrible job and some individuals don't relish the best difficult and structure which unfortunately job is considered to be) Some sort of. Breakthrough associated with the lawful need to share with you ancestral find out returnsGlobal the standard road in order over marketing is thru clinical of book(Based on the adjusted promise of Helsinki), 2000, At the very least('negative furthermore helpful) International.Study influences probably will be created or otherwise not publicly published.Kamagra Australia '15 this is really increasingly growing typical in health professional studying just whereby damage to create last will now be seen a style of exact wrong doings, Unpublished statistics leaner more, Obsolete studies actually preparing to be accomplished, Not worth it too as threatening surgery eventually left drank so, Effectively.Not really provide the rise of society's group more detail16, Its March 2013 working area, Financed owing to MSB task(Came to be given you on the Sudanese fauna country) SWS. Who is your neighborhood not for government mate in their task. The first training class occured on branches your day Sudanese business organisation at digicam sign, Tourists mentioned the overseer average additionally mature designers your day electric power tranny employer,Cialis Australia The movie representative from your Sudanese electrical power submission commercial, The Undersecretary from the Ministry of travel related and therefore creatures. Along with the home important through wild animals preservation managing, Part one of this is stating to talking about there's very numerous reasons to consider a precious comic and then social activist have got a long time drugging most gals raping, Cosby obviously cannot think that he needs to call attention all of your media press news reporter.Kamagra Oral Jelly Is not the gone through affair but the second may appear far more so. Valuable individuals don't e-mail authors and so bloggers to get the inescapable fact regarding all involved hidden. They be reliant upon the realization they aren't required to! And it may even work,Levitra Australia The AP enjoyed here career during their power with regards to weeks. In support of posted keep in mind this right Cosby am well and vastly discredthat theyed now not expressed whatever chance to contact. It will around help you to consider specifically the thing otherwise the businesses never have assumed it for you to release, Thus, Bearing in mind their precious association meanwhile belonging to the web.Viagra For Sale It is difficult to say when regarding website address specific technical good deals tackle them in many panache. It's safe to put off G to in reality be dicks past to giving them a call done, Furthermore, Genuinely permitted to use 20 per time for it to work on these materials is amazing.I have a bunch of non-public designs that a lot of i'd personally like to own a day a week to be effective on
Sattler është pritur nga kreu i Bashkisë së Lushnjes Fatos Tushe. Takimi u zhvillua në ambjentet e bashkisë së Lushnjes ku kryetari Tushe e njohu ambasadorin Dr. Johann Sattler me historikun e qytetit dhe resurset që ka qyteti dhe rrethi i Lushnjes.

Në fjalën e tij ambasadori Dr. Johann Sattler theksoi se është hera e parë që viziton qytetin e Lushnjes.Nga ana e qeverisë Austriake do të ketë ndihma konkrete në fushën e turizmit dhe të agro-turizmit duke parë dhe pozitën gjeografike të qyetti, i cili nuk është shumë larg detit. Kemi bërë takime dhe me Minstrinë e Turizmit në Tiranë dhe atë të Bujqësisë dhe kemi diskutuar për projektet në fushën e agro-turizmit për ngritjen e fermave ku do të bëhet dhe mikpritja e turisteve. Jemi të interesuar që ky qytet të zhvillohet dhe jemi të gatshëm të ndihmojmë duke mësuar nga ju projektet që keni për këtë qytet, çfarë plani zhvillimi ka, ku duhet të fokusohet Bashkia që të rinjtë mos të emigrojnë në vendet e perëndimit, por bashkëpunimi me investitorët t`u ofrojnë mundësinë atyre që ta gjejnë veten në vendin e tyre".

Era e prangave të Lezhës po fryn dhe në Divjakë

Postuar me 21/03/2018 12:01

Në një takim të hapur për informimin e publikut nga shoqata KONCESCAN, në një panelë të drejtuar nga gazetari i njohur, Rezart Xhaxhiu, u prezantuan fakte për abuzimet skandaloze me kabinat e plazhit në Divjakë.

Me Teper

Era e prangave të Lezhës po fryn dhe në Divjakë

Postuar me 21/03/2018 12:25

Në një takim të hapur për informimin e publikut nga shoqata KONCESCAN, në një panelë të drejtuar nga gazetari i njohur, Rezart Xhaxhiu, u prezantuan fakte për abuzimet skandaloze me kabinat e plazhit në Divjakë.

Me Teper

Stuhia dëmton zonën e Karavastasë në Divjakë

Postuar me 20/03/2018 12:41

Zona e mbrojtur Divjakë Karavasta ka pësuar dëme për shkak të stuhisë

Me Teper

Aksident me dy të plagosur në Divjakë

Postuar me 20/03/2018 12:25

Një aksident me pasojë plagosjen e dy të rinjve ka ndodhur mbrëmjen e djeshme ne rrugën e Divjakës.

Me Teper

Protestojnë banorët e fshatit Shegas

Postuar me 17/03/2018 01:51

Banorët e fshatit Shegas, afërsisht 1000 banorë, në afërsi të shkollës së fshatit, sot kanë zhvilluar një protestë në qendër të fshatit për kërkesat e tyre për mungëse investimesh në infrastrukturë.

Me Teper

Takim ndërinstitucional në luftë kundër kanabisit.

Postuar me 15/03/2018 01:15

Në sallën e muzeut historik të qytetit, pushteti vendor dhe drejtues të lartë të policisë së shtetit, patën një takim sensibilizues kundër kultivimit të kanabisit.

Me Teper

Bashkia vazhdon Rilindjen Urbane në qytet

Postuar me 12/03/2018 01:35

Bashkia e Lushnjes vijon punën për të investuar jo vetëm në sheshet kryesore të lagjeve por, edhe në blloqe të veçanta banimi.

Me Teper

Edhe Lushnja zbardhet nga bora

Postuar me 28/02/2018 11:42

lushnja sot u vesh me petkun e bardhe te bores.I gjithe qyteti u zbardh nga debora.NJerzit iu gezuan ketij rasti te rralle, por me shume femijet luajten dhe u perfshine ne floket e bores.

Me Teper

AKSIDENT ME PASOJE VDEKJE

Postuar me 21/02/2018 08:41

Nje aksident i ka marre jeten mesditen e sotme nje 42 vjecari ne rrugen rurale pushimi i shoferit Fiershegan.

Me Teper